Tuotehaku

Helmien ja helmikoristeiden käyttö kimpuissa ja kukissa

Helmiä morsiuskimpussa

Erilaisilla helmillä ja helmikoristeilla saadaan tyylikkyyttä ja glamouria kimppuihin ja vieheisiin hääsidonnassa. Helmiä ja helmikoristeita voit käyttää niin kukissa, kuin kimppujen varsissakin. Irtonaisia helmiä voit pujottaa ketjuksi värillisiin metallilankoihin ja sitoa tällaisella langalla kimpun varren tai pyörittää lankaa helmineen kimpun varren ympäri.

Metallilankoihin voit helmien kanssa pujottaa erilaisia kukkia ja lehtiä. Siten pystyt luomaan yksilöllisiä somisteita kimppuihisi ja asetelmiisi. Helmiä voit pujottaa myös esim karhuheinään tai apinanruohoon. Irtonaisia helmiä voit liimata joko kylmä- tai kuumaliimalla suoraan kukkiin ja lehtiin.

 

Kimppujen ja asetelmien somistamiseen sopivat erinomaisesti myös valmiit metallilangat, joissa on erikokoisia helmiä kiinni. Helmineuloilla voit kiinnittää kimppujen ja vieheitten varsissa olevia silkkinauhoja. Helmineuloja voit laittaa myös somisteeksi kukkiin. Lisää näyttävyyttä helmineulaan saat laittamalla helmineulan alle helmineulan koristeen. Helmineulan koristeella voit korostaa yksittäistä kukkaa tai kohtaa kimpusta.

Tarvikepuoti Ruusu & Rautalanka
Puh. 0500 158 742
myynti@ruusujarautalanka.fi