Tuotehaku

Vaihtelua kukka-asetelmiin värillisellä kukkasienellä

Oasis Rainbow värilliset kukkasienet

Käyttämällä Oasis Rainbow kukkasientä kukka-asetelmissa saadaan niihin lisää väriä ja tyyliä. Värillisen kukkasienen voi reilusti jättää näkyviin ja siten kukkasieni voi olla osa asetelmaa. Oasis Rainbow kukkasienet ovat parhaimmillaan läpinäkyvissä astioissa ja lautasilla, jolloin kukkasienet näkyvät hyvin.
Materiaaliltaan värillinen sieni on kovempaa kuin tavallinen Oasis kukkasieni. Kova kukkasieni imee hitaammin vettä, ja siksi sitä on pidettävä vedessä vähintään viisi minuuttia ennen kuin sitä käytetään kukka-asetelman tekemiseen.

Kovempi, värillinen kukkasieni kestää hyvin koossa ja siitä voi siten leikata eri muotoisia paloja kukka-asetelmiin veitsellä ja erilaisilla muoteilla. Vaaleanpunaisesta sienestä voi vaikka sydänpiparkakkumuotilla tehdä pieniä sydämiä hääpöydän somisteeksi. Juustoillalliselle pöytään sopii asetelmat, jotka on tehty keltaiseen kukkasieneen, jossa on koloja, kuten juustossa.

Oasis Rainbow kukkasientä voidaan käyttää sekä kuivana esimerkiksi silkki- ja kuivakukkien kanssa että märkänä leikkokukkien ja -vihreiden kanssa.

Tarvikepuoti Ruusu & Rautalanka
Puh. 0500 158 742
myynti@ruusujarautalanka.fi