Tuotehaku

Toimitusehdot

Ruusujarautalanka.fi -verkkokauppa
Ruusujarautalanka.fi -verkkokauppaa ylläpitää joensuulainen Tarvikepuoti Ruusu & Rautalanka,
Y-tunnus: 2598643-5. 

Hinnat
Tuotteiden hinnat on ilmoitettu euroina. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%).

Toimitus- ja maksutavat
Toimitamme tuotteitamme Suomen aluelle seuraavilla tavoilla:

1. Postipaketti
Pääsääntöisesti kaikki tuotteet toimitetaan postipakettina, joka on noudettavissa postitoimipaikasta,  ostosten maksu Chekout -maksupalvelun kautta.

Erikseen sovittaessa voimme myös laskuttaa julkisyhteisöjä, rekisteröityjä yhdistyksiä sekä yrityksiä. Ota yhteyttä asiakaspalveluun ennen tilaamista.

Toimitusaika
Kaikkia verkkokaupassa myytävänä olevia tuotteita löytyy Joensuun varastostamme. Toimitamme tilaukset Postin kuljetettavaksi pääsääntöisesti viimeistään seuraavan arkipäivän aikana. Huom! Olen lomalla ke-su 1.-5.7.2020. Tänä aikana tehdyt tilaukset käsitellään mahdollisimman pian viikolla 28.

Toimituskulut
Lähetyksen toimituskulu on kiinteä ja se sisältää sekä paketin postimaksun että pakkaustarvikkeet.

Saapumisilmoitus tekstiviestillä
Posti lähettää saapumisilmoituksen tekstiviestillä  kassasivun kentässä “Saapumisilmoitus tekstiviestillä numeroon:” annettuun matkapuhelinnumeroon, huom lankaliittymän numero ei käy. Puutteellisilla tiedoilla varustettua tilausta emme voi toimittaa.

Peruuttamisoikeus
Tilaajalla on oikeus avata pakkaus ja tutustua tuotteisiin samaan tapaan kuin hän voisi tehdä liikkeestä ostaessaan. Tilaajalla on myös kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilaus 14 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta. Tänä aikana peruutetusta tilauksesta tilaaja maksaa lähetyksen palautuskulut.  Normaaliin käyttöön jo otettuja tuotteita ei kuitenkaan voi palauttaa.

Peruuttamiselle ei tarvitse ilmoittaa mitään erityistä syytä, mutta siitä on ilmoitettava myyjälle.
Pelkkä tavaran palauttaminen tai noutamatta jättäminen postista ei riitä.

Peruuttamisohjeet
Halutessanne peruuttaa tilauksen ilmoittakaa siitä joko puhelimitse: 0500 158 742 tai sähköpostilla: myynti@ruusujarautalanka.fi. Ilmoittakaa tässä yhteydessä tilausvahvistuksessa saamanne tilauksen numero. Peruutuksen tehtyänne palauttakaa käyttämättömät tuotteet. Tuotteet vastaanotettuamme palautamme tuotteista maksamanne summan. Huom. Tilaaja kuitenkin vastaa palauttamisesta aiheutuneista postikuluista.

Muuta huomioitavaa

Alle 18-vuotias tilaaja tarvitsee huoltajan suostumuksen ostoksilleen.

Varaamme oikeuden perua tilaus jos tuotteen saatavuus on huono tai hinta on yllättäen noussut meistä riippumattomista syistä. Myös toistuvat maksujen laiminlyönnit tai tilattujen tuotteiden noutamatta jättämiset johtavat jatkossa tilausten peruuttamiseen. Tämä ei koske normaalina asiakaspalautuksena palautettuja tuotteita.

Hyväksymällä toimitusehdot tilaaja vakuuttaa olevansa täysi-ikäinen ja toimivansa hyvän tavan mukaisesti. Mahdollisesta toistuvasta häiriköinnistä ja pilanteosta teemme tutkintapyynnön poliisille.

Tarvikepuoti Ruusu & Rautalanka
Puh. 0500 158 742
myynti@ruusujarautalanka.fi