Tuotehaku

Ruusu ja rautalanka uudistui

ruusu-ja-rautalanka

Keräsimme loppuvuodesta 2013 palautetta ja toiveita verkkokaupan uudistamista varten. Iso kiitos kaikille kyselyyn vastanneille! Palautetta tuli runsaasti, ja joukossa oli paljon todella hyviä ideoita.

Toiveissa oli muun muassa lisää tarvikkeiden käyttöön liittyviä vinkkejä ja ohjeita sekä tietoa kukista ja kasveista. Näille on nyt oma Vinkit ja ohjeet -osio, johon jatkossa kertyy lisää eri kirjoittajien toimesta kukkasidontaan ja kasvien hoitoon liittyviä artikkeleita. Uusimmat ja ajankohtaiset artikkelit löytyvät myös etusivulta. Vinkit ja ohjeet -valikosta voit lisäksi lähettää omia juttuvinkkejä ja ehdotuksia artikkeleiden aiheiksi.

Tuotevalikoimaan on kyselyn vastausten perusteella jo tullut uudistuksia. Kehitystyö jatkuu koko ajan, ja tuotteisiin liittyviä toiveita kuuntelemme aina mielellämme. Lähetä tuotteisiin liittyvät ehdotuksesi tai kysymyksesi esimerkiksi Yhteystiedot -sivulta löytyvän lomakkeen kautta, tai sähköpostilla: myynti(at)ruusujarautalanka.fi.

Myös uutiskirjettä  toivottiin, ja sen voikin nyt tilata helposti esimerkiksi sivuston vasemman reunan valikosta. Uutiskirje ilmestyy yleensä noin kerran kuussa, tarjouskampanjoiden aikaan tarvittaessa hiukan useammin. Ruusu ja Rautalanka -uutiskirje sisältää mm. tarjouksia, alennuskuponkikoodeja, tietoa uutuustuotteista sekä ajankohtaisia vinkkejä ja ohjeita.

Toiminnoiltaan Ruusu ja Rautalanka on nyt ajanmukainen ja monilta osin entistä joustavampi.  Muun muassa paremmat hakutoiminnot, selkeämpi tilausprosessi ja kattavat maksutavat tekevät käytöstä sujuvampaa. Verkkomaksamisen myötä myös postiennakkomaksusta on voitu luopua, mikä näkyy pienempinä toimituskuluina. Toimituskulumme perustuvat suoraan Itellan voimassa olevaan postipakettihinnastoon.

Näillä uudistuksilla siis lähdemme kehittämään entistä monipuolisempaa floristitarvike- ja kukkasidontasivustoa. Kehitystyö on jatkuvaa, ja toivommekin että myös sinä osallistut siihen kertomalla kuinka Ruusu ja Rautalanka sinua parhaiten palvelisi.  Kaikki palaute on arvokasta, ja helppo tapa lähestyä on Yhteystiedot -sivulta löytyvä palautelomake.

Ystävällisin terveisin,
Ruusu ja Rautalanka -kehitystiimi

Tarvikepuoti Ruusu & Rautalanka
Puh. 0500 158 742
myynti@ruusujarautalanka.fi