Tuotehaku

Morsiuskimppu Oasis Silver Twist Elegant pohjaan tehtynä

Oasis Silver Twist kimppupohja

Tarvikkeet morsiuskimpun tekemistä varten.

 

Morsiuskimpun tekemistä varten tarvitset Oasis Silver Twist kimppupohjan, kukkasakset, kukkaveitsen, ohutta sidontalankaa, kukkavirkistettä sekä tietenkin sopivat kukat ja vihreät.

Oasis Silver Twist Elegant morsiukimpun pohja on erinomainen kesän morsiuskimppuihin. Tähän pohjaan tehdyn valmiin morsiuskimpun voit laittaa maljakkoon imemään vettä. Kimppupohjassa on varressa korkki, jonka voit avata ja siten varren sisässä oleva nauha pystyy imemään lisää koskeutta sieneen maljakosta. Avattuasi varressa olevan korkin, voit myös kaataa varovasti vettä reikään, jolloin sieni pohjassa kostuu.

Aloita kimpun tekeminen kostuttamalla kimppupohjan sieni. Avaa kimppupohjan varressa oleva korkki. Laita kimppupohja vapaasti kellumaan astiaan, jossa on virkistevettä. Muutaman minuutin kuluttua sieni on kostunut. Tässä vaiheessa voit täyttää vielä kimppupohjan varressa olevan aukon kautta varren vedellä ja laittaa sen jälkeen korkin kiinni. Korkissa olevan kumitiivisteen ansiosta vesi pysyy varren sisässä hyvin.

Asettele haluamasi kukat ja vihreät kimppupohjan sieneen. Kun kimppusi on valmis, avaa korkki ja laita se maljakkoon, jossa on virkistevettä. Juhlaan lähtiessäsi laita varteen vettä ja ruuvi kiinni varresta.

Oasis Silver Twist Elegant kimppupohja | Sidontalanka 0,6 mm | Keltaiset kukkasakset | Keltainen kukkaveitsi | Kukkavirkiste

 

Tarvikepuoti Ruusu & Rautalanka
Puh. 0500 158 742
myynti@ruusujarautalanka.fi