Tuotehaku

Matalan pöytäasetelman tekeminen

Matalan pöytäasetelman tekeminen Oasis Table Deco Mini pohjaan. Table Deco pohjaan on yksinkertaista tehdä pöytäasetelma, sillä siinä on valmiina Oasis kukkasieni muovisella pohjalla.
Table Deco pohjia on tarjolla kolmea eri kokoa, joten voit niihin tehdä sopivan kokoisen asetelman käyttötarkoituksesta riippuen. Aloita asetelman tekeminen kastelemalla kukkasieni huolellisesti.
Helpoiten se onnistuu, kun laitat sienen kellumaan veteen ja annat sen imeä hetken vettä. Työhön tarvitset myös kukkaveitsen ja kukkasakset.

Aluksi asetelmaan laitetaan pohjavihreät. Tässä on käytetty nahkalehteä, jota pohjaan on käytetty kolme lehteä. Pohjavihreät kannattaa laittaa sieneen niin, että niiden varret menevät kuvitteelliseen keskipisteeseen.

Tähän asetelmaan on kukkina käytetty viisi valkoista Athena ruusua, yksi oksa kerrottukukkaista valkoista eustomaa, kaksi oksaa vihreää santini krysanteemia, yksi oksa unelmaa.
Aloita kukkien asettelu laittamalla ruusulla asetelman ulkomitat.

Ruusujen jälkeen laitetaan asetelmaan eustomaa ja krysanteemia, siten että ne jäävät ruusujen ala-ja sisäpuolelle. Lopuksi laitetaan unelman oksasta versoja.

Table Decon pohjassa on pieni vesivara, joten valmiin asetelman pohjaan kannattaa laittaa vettä sen verran, kun siihen mahtuu. Tarkista sienen vesimäärä päivittäin, niin saat asetelman kestämään kauan kauniina ja tuoreena.

Oasis Table deco mini | Oasis Table deco medi | Oasis Table deco maxi | Keltaiset kukkasakset | Kukkaveitsi

, , ,

Tarvikepuoti Ruusu & Rautalanka
Puh. 0500 158 742
myynti@ruusujarautalanka.fi